Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK

Dörrar

Vi bygger våra fönster & dörrar med fokus på design, kvalitet och flexibilitet. Kvaliteten är inte bara känslan och optiken som produkten skall förmedla, det är även prestanda. Ekstrands produkter har marknadsledande prestanda bl.a. när det gäller värmeisoleringsförmåga.

Innovation – design – prestanda

 

Framtidens ytterdörrar redan idag

En ytterdörr från Ekstrands har överlägsen isolerförmåga. Den består av avancerade materialkombinationer som har decennier av utveckling bakom sig. Den senaste tekniken används vid tillverkningen och varje dörr färdigställs sedan manuellt av skickliga hantverkare. Varje dörr är unik. En ytterdörr från Ekstrands har som standard U-värde 0,73W/(m²K). Ytskiktet på dörrbladet är extr emt vädertåligt. Alla trädetaljer doppgrundas med l inoljebaserad olja. Detta är bara några delar i tillverkningsprocessen som gör en ytterdörr från Ekstrands unik.

Innerdörrar att möblera huset med

Vi tillverkar innerdörrar att möblera huset med. Alla våra dörrar är massiva eller semimassiva, för den rätta känslan. Våra karmar är kvistrena och har alltid tätningslist. Innerdörrar TYP 1 är i svensk standard. Ofalsade dörrblad med 2014 låskista och snap-in gångjärn i standardutförande, men vi erbjuder gärna flera andra lås- och gångjärnsalternativ. Innerdörrar i TYP 1 kan även levereras med olika karmalternativ och trösklar.

Tekniska dörrar för kunder med högre krav

Ekstrands erbjuder ett brett sortiment av brand-, ljud-, rök- och säkerhetsklassade dörrar av trä med flertalet olika träslag, färger och material. Modern såväl som klassisk design passande gammal stadsmiljö. Våra tekniska dörrar kan även erhållas som pardörrar samt med glasöppningar i olika storlekar och former, både pardörrar och glasdörrar är testade. Dörrarna kan även levereras med vårt smarta foderbildande karmsystem. Vi kan hitta en lösning som passar just dina behov, fråga oss vad som är möjligt.

Slagportar

De flesta ytterdörrmodeller går att få som slagport. Nedan följer några exempel. Priser för slagport är enkeldörrspris x 2,3. V id bestäl lning måste ev. platsbyggd tr öskellösning meddelas. Karmen levereras i övermåt t och skal l kapas i underkant efter behov . Modulmåt t M24-25 x 21. Andra måt t kan bestäl las (max M25 x 31).

Takskjutportar

Sektionerade takskjutportar där porten viks upp längs taket. Våra takskjutportar är väl isolerade med 40mm isolering. Automatik med fjärrkontroll ingår i priset och gör takskjutportarna till en bekväm garageportslösning. Takskjutport modell 40VW har en yta med lätt trästruktur. Takskjutportar har vit insida och vita beslag.

Entréportar

Entréer och portar som nyttjas frekvent ställer höga krav på kvalitet. Vi tillverkar entréportar för alla typer av fastigheter, stramt med raka linjer till moderna hus eller med äkta speglar till k-märkta byggnader. Oljad eller laserad, slät eller rustik yta, special-kulörer mm. Ofta räcker en bild för att vi skall kunna tillverka ett entréparti som återskapar utseendet av den gamla men med modern funktion och prestanda.

Ladda ner vår broschyr om portar, fönster & tekniska dörrar