Kontakta oss

Hej! Vill du få prisuppgift, boka hembesök eller fråga något? Lämna ett meddelande så återkommer vi inom kort!

Kontakter

Här hittar du kontaktinformation till våra kontor och showrooms på olika orter.

Decorative ArrowLoading...
Dörrar från Ekstrands, entréportar i massiv ek lasyr i Stockholm

DÖRRAR UTÖVER DET VANLIGA

Ekstrands tillverkar dörrar för alla ändamål. Produktsortimentet präglas av design, hög prestanda och en kvalitet som är utöver det vanliga. Gå vidare och läs mer om våra olika produktgrupper

Dörrar - Dubbeldörr special pardörr i massiv ek från Ekstrands med rundad glasöppning

EKSTRANDS

DÖRRAR

Våra ytterdörrar har marknadsledande prestanda. Våra innerdörrar är massiva eller semi-massiva för den rätta känslan. Vi har även ett brett utbud av tekniska dörrar med brand- och ljudreducerande egenskaper och garageportar som kan matcha entrén. Vi är specialiserade på kundunika lösningar.

Pardörr special efter kundens önskemål

Specialtillverkade dörrar

Vi tillverkar dörrar efter kundens önskemål

Det har genom åren vuxit fram en mission hos oss, att skapa Sveriges bästa dörrar och fönster. Vi lägger stor vikt vid att att finna långsiktigt hållbara lösningar som skapar mervärde för dig som kund. Kundnytta är ett ledord i vår organisation. Resultatet är estetiskt tilltalande produkter med hög prestanda, lågt underhåll och innovativa detaljlösningar. Vi är bl.a ensamma om att lämna 10 års garanti på ytbehandlingen, även på svarta kulörer. 

Vi har inget lager utan tillverkar efter beställning. Vi kan därmed millimeteranpassa måttet på dörren och tillverka kundspecifika lösningar. Både ytterdörrar och innerdörrar kan tillverkas med upp till 3 meters höjd. Välkommen till oss med era önskemål. 

Läs mer
Ekstrands ytterdörr Berg 160 Argent skiffersten, Tillval: kulör svart, dolda gångjärn, draghandtag

YTTERDÖRRAR MED ÄKTA STEN

BERG 160

Ytterdörr Berg 160 ger ett effektfullt intryck, det naturliga valet av skiffersten skapar en kraftfull entré. Ytan i äkta skiffersten är väderbeständig och finns i 3 olika typer av sten.

Berg 160 Argent
Dörrar i äkta massivträ, dörrar i ek

DÖRRAR I

MASSIVTRÄ

Ekstrands använder inte tunna fanér utan massiva ytskikt. Vi kan leverera både ytterdörrar, innerdörrar och entréportar i massivträ.

Ekdörrar
Med kreativa färgval skapar Ekstrands förutsättningar för nyskapande entrélösningar och unika miljöer

Kreativa Färgval

Ekstrands skapar förutsättningar för nyskapande entrélösningar och unika inomhusmiljöer.
Entrén är husets viktigaste detalj, den förmedlar huset och de boendes uttryck och attribut. Den kan vara uttrycksfull eller återhållsam, exklusiv eller vanlig, klassisk eller modern, med hjälp av färgsättning och färgkombinationer förstärker vi det vi vill förmedla. 
Kreativa färgval
Dörrar att möblera huset med - Innerdörrar från Ekstrands

vi tillverkar

Dörrar att möblera huset med

Vi tillverkar innerdörrar som man kan möblera huset med. Ekstrands leder utvecklingen av innerdörrsystem i Skandinavien. Alla våra dörrar är semimassiva eller massiva, för den rätta känslan. Läs mer om våra olika innerdörrsystem.

Till innerdörrar
Ytterdörr Braid 180,  flätad dörr i massiv ek från Ekstrands & White Arkitekter

WHITE ARKITEKTER

BRAID 180

“Tanken med Braid var att skapa en dörr som ger ett mjukt och välkomnande intryck vid entrén. Inspirationen kommer från näverkont och genom klossarnas välvda form och träets fiberriktning skapas intrycket av att träet flätats samman. Dörrens tydliga karaktär och formspråk blir ett fint smycke och passar väl in dagens ofta stilrena arkitektur”

Braid 180 ek
Klassiska dörrar, ytterdörr Ascot 308 i grönt med mässingshandtag

YTTERDÖRRAR

KLASSISK DESIGN

I gammal arkitektur finns klassiska mönster, proportionerna är ofta perfekta då designen vuxit fram över mer än ett sekel. Man ändrar inte detta utan förfinar genom val av profiler på speglar och ramträ. Ekstrands tillverkar ytterdörrar med hög teknologisk nivå men med äkta speglar och panel, så som dörrarna såg ut förr i tiden. 

Dörrar med passivhuscertifierad prestanda, Passivhusdörr från Ekstrands

Sveriges första

Passivhuscertifierade ytterdörrar

En standardytterdörr från Ekstrands har marknadsledande prestanda och komfort. Utöver CE-märkning av prestanda har dörrkonstruktionen även genomgått ett 6 veckors utökat klimattest. Men vi nöjer oss inte med detta utan kan även leverera en ytterdörr certifierad enligt den hårda tyska passivhusstandarden, PHI. Ekstrands Passiv91 har ett U-värde på 0.49 W/(m²K) och uppnår även de krav på lufttäthet som PHI ställer.

Säkerhetsdörrar från Ekstrands på Grand Hotell

Tekniska dörrar för kunder med högre krav

Ekstrands erbjuder ett brett sortiment av brand-, ljud-, rök- och säkerhetsklassade dörrar av trä med flertalet olika träslag, färger och material. Modern såväl som klassisk design passande gammal stadsmiljö. Våra tekniska dörrar kan även erhållas som pardörrar samt med glasöppningar i olika storlekar och former, både pardörrar och glasdörrar är testade. Dörrarna kan även levereras med vårt smarta foderbildande karmsystem. Vi kan hitta en lösning som passar just dina behov, fråga oss vad som är möjligt.

Säkerhetsdörrar

Garageportar

Slagportar & takskjutportar

Ekstrands har ett brett utbud av vackra garageportar som isolerar. Sektionerade takskjutportar med 40mm isolering och automatik är en bekväm garageportslösning. Önskar man samma design på garageporten som entrén är Ekstrands slagportar alternativet. Hela Ekstrands sortiment av ytterdörrar kan levereras i slagportsutförande.

Läs mer
Garantier ger trygghet vid köp av dörrar & fönster

Ekstrands garantier

Att köpa snickerier hos oss är extra tryggt. Decennier av utveckling har skapat produkter med ledande teknik och prestanda, det avspeglar sig i våra garantier. Vi uppmanar alla som står i valet att köpa dörrar eller fönster att läsa tillverkarens skötselanvisning utöver garantivillkoren, det är vanligt förekommande med friskrivningar här. Ekstrands lämnar unik garanti på målningen, helt utan förbehåll på underhåll under garantitiden. Ladda ner våra garantivillkor och läs mer. 

Garantier