Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK

Innerdörrar

Vi tillverkar inte vanliga innerdörrar, vi tillverkar innerdörrar att möblera huset med. Alla våra innerdörrar är semimassiva eller massiva, för den rätta känslan. Den svenska innerdörrstandarden har inte hängt med i utvecklingen. Ekstrands har därför lanserat nya konstruktioner, som t.ex. TYP 3. Dessa dörrarna har bl.a. högkvalitativa tyska låskistor, magnetlås, dolda gångjärn, tätningslist och foderbildande karmsystem.

Ekstrands smarta E-karm

Ekstrands leder utvecklingen av innerdörrsystem i Skandinavien. Redan i början av 90-talet lanserade vi vårt smarta foderbildande karmsystem. En produkt som förutom ställbarhet för olika väggtjocklekar även har dold infästning av foder, en produkt som sparar monteringstid på byggplatsen.

Våra unika karmlösningar lyfter innerdörren till en ny nivå. Tätningslister skapar ett mjukt stängningstryck och stänger ljudet ute. Ekstrands foderbildande karmlösning är en väggomslutande konstruktion som kommer i färdiga och tillskurna delar som sparar mycket tid vid installation och minskar därmed kostnaden för montage.

 

Skjutdörrar

Med Ekstrands skjutdörrskarmar sparar man plats. De flesta av våra dörrtyper kan även levereras som skjutdörrar, infällda eller utanpåliggande.