Kontakta oss

Hej! Vill du få prisuppgift, boka hembesök eller fråga något? Lämna ett meddelande så återkommer vi inom kort!

Kontakter

Här hittar du kontaktinformation till våra kontor och showrooms på olika orter.

Decorative ArrowLoading...
Ekstrands skjutparti Patio Nova 3-luft fast/skjut/fast i ek lasyr grafit

EKSTRANDS Dörrar & fönster för kunder med högre krav

             

DÖRRAR & FÖNSTER ÄR ARKITEKTUR

Vi bygger våra dörrar & fönster med fokus på design, kvalitet och flexibilitet. En produkt från Ekstrands kännetecknas av innovativa detaljer, hög design och marknadsledande prestanda.

INNERDÖRRAR ATT MÖBLERA MED

Utöver vårt breda sortiment av traditionell och modern design tillverkar Ekstrands även kundanpassade och specialtillverkade innerdörrar. Vi kan tillverka innerdörrar som är 3 meter höga och vi tillverkar även måttanpassade innerdörrar efter kundens önskemål. Innerdörrar från Ekstrands har en kvalitetsstandard som snarare skall jämföras med möbler än med traditionella byggnadssnickerier, även prestanda och tekniska lösningar är något utöver det vanliga. Kontakta oss så hjälper vi er att skapa en unik miljö. 

Innerdörrar
Ekstrands Fönster Installerat & Klart

INSTALLERAT & KLART

Premiumprodukter med installation.
Vi erbjuder även fackmannamässig installation med egna snickare. Boka en kostnadsfri fönster- eller dörrmätning av oss! 

Vi erbjuder även digitala hembesök med videosamtal. Vill du hellre skicka bilder så funkar det lika bra. Vi kan i de allra flesta fallen göra en kostnadsfri offert utan att fysiskt mäta upp alla fönster och dörrar.

 

Ekstrands skjutparti Patio Nova - skjutparti med smala profiler

Skjutpartier med smala profiler

Skjutpartier från Ekstrands är teknik, prestanda och design utöver det vanliga. Våra olika skjutfönster kan levereras i stora mått, flera olika material och ytbehandlingar finns att välja bland. 

Skjutpartier
Med kreativa färgval skapar Ekstrands förutsättningar för nyskapande entrélösningar och unika miljöer

Kreativa Färgval

Ekstrands skapar förutsättningar för nyskapande entrélösningar och unika inomhusmiljöer.
Entrén är husets viktigaste detalj, den förmedlar huset och de boendes uttryck och attribut. Den kan vara uttrycksfull eller återhållsam, exklusiv eller vanlig, klassisk eller modern, med hjälp av färgsättning och färgkombinationer förstärker vi det vi vill förmedla. 
Kreativa färgval

VÄLKOMMEN TILL VÅRA SHOWROOMS

Vi har flera större showrooms med försäljningskontor runt om i Sverige. Det blir därmed lättare att hitta Ekstrands nära dig.

Hitta Ekstrands nära dig

Ekstrands prisbok ladda ner eller beställ hem

Beställ vår nya prisbok

Här kan du bläddra i vår senaste prisbok och inspirationskatalog eller beställa hem fysiska exemplar.

Till prislista

Sänk dina elkostnader med nya fönster

Elpriserna har ökat kraftigt, ett sätt att sänka dina årliga elkostnader är att byta till bättre isolerade fönster. Enligt Energimyndigheten kan upp till 1/3 av värmen läcka ut genom gamla fönster.

Vi kan besiktiga era gamla fönster och ge ett kostnadsförslag på nya välisolerade kvalitetsfönster från Ekstrands, komplett med en fackmannamässigt utförd installation.

Läs mer
Ekstrands kulturfönster - tidstypiska fönster

KULTURFÖNSTER

Tidstypiska fönster med hög prestanda

Ekstrands erbjuder exklusiva fönsterlösningar med smala tidstypiska profiler, äkta wienerspröjs och traditionella beslag. Unikt hållbara träfönster med marknadsledande prestanda och 10 års garanti på ytbehandlingen.

Kulturfönster
Hållbara träfönster, Ekstrands Europa68 fönster svarta fönster 4-luft

HÅLLBARA PRODUKTER

Vi har sedan mer än 30 år tillbaka lösningsmedelsfri ytbehandling och impregnering. Våra ytterdörrar är sedan många år formaldehydfria. Vi kan leverera äkta träfönster som är helt fria från aluminium och bly och som dessutom har marknadsledande värmeisoleringsförmåga och målningsgaranti.

Vi har bevisat att det går att kombinera kvalitet med miljö och långsiktig hållbarhet.

Miljö & Hållbarhet
Dörrar & fönster från Ekstrands på BRF Oh Boy, cykelhotellet i Malmö

VI GÖR INTE SOM ALLA ANDRA

Ekstrands har i en konservativ bransch alltid gått sin egen väg. Vi lägger stor vikt vid att finna för kunden långsiktigt hållbara och kvalitativa lösningar. Kundnytta är ett ledord i vår organisation.

Resultatet är estetiskt tilltalande produkter med marknadsledande prestanda, lågt underhåll och innovativa detaljlösningar. Exempel på detta är våra foderbildande karmar, dolda infästningar, marknadsledande värmeisoleringsförmåga och väderbeständiga ytskikt.

Om oss