Kontakta oss

Hej! Vill du få prisuppgift, boka hembesök eller fråga något? Lämna ett meddelande så återkommer vi inom kort!

Kontakter

Här hittar du kontaktinformation till våra kontor och showrooms på olika orter.

Decorative ArrowLoading...
Loading...

Ytterdörr Ek Panel

Loading...2018-10-10

Trä är det naturligaste materialet vi kan tänka oss. Det är fantastiskt. Varje stycke trä skiljer sig och är unikt. Träets egenskaper innebär att det krymper vid torka och sväller vid väta. I vår nya dörryta Ek Panel förbättrar vi träets möjligheter att expandera och krympa utan att påverka dörrens prestanda.

Ekstrands lanserar ytterdörrar i Ek Panel.

Trä är det naturligaste material vi kan tänka oss. Det är fantastiskt. Varje stycke trä skiljer sig och är unikt. Träets egenskaper innebär att det krymper vid torka och sväller vid väta. Rätt använt i korrekt uppbyggda konstruktioner kan vi dra fördelar av detta. Trä binder dessutom koldioxid och är vackert och återväxten bidrar till ett hållbart samhälle.

I vår dörryta Ek Panel förbättrar vi träets möjligheter att expandera och krympa utan att påverka dörrens prestanda. Det är fortsatt viktigt att olja och underhålla träytor utomhus. Ek Panel kan fås stående eller liggande, med smala (ca. 10cm) eller breda (ca. 15cm) paneler.

Vi kan även erbjuda Ek Panel med nåtade fogar. Nåtad Ek Natur är en diskret fog där nåtens kulör sammanbinds med eknyansen till en helhet. Nåtad Ek Svart får ett utseende som påminner om ett båtdäck där fogarna ger skarpa vackra kontraster mot eken.

Ek Panel går även att få på ädelek. Nåtad ek svart smälter fint in i den mörka ytan på vår värmebehandlade ädelek. Flertalet av Ekstrands ytterdörrmodeller går att få i massivträ med Ek Panel.

Ladda ner pressmeddelande >>