Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK
Tillbaka   |   2012-07-03

Ytterdörrar till Outletpriser!

På vår nya Outlet PDF på nätet har vi samlat produkter som är helt eller nästan helt prima. Dessa går att beställa och få levererade till önskad adress. På prima ytterdörrar lämnas fulla garantier.

Ytterdörrar som är helt prima eller 1:a sortering har vi samlat och lagt upp med bilder och beskrivningar, dessa går att beställa och få levererade till önskad adress (frakt tillkommer enligt Ekstrands frakttariff). På varje produkt framgår det om produkterna är helt prima eller om den har något mindre skönhetsfel.

På prima ytterdörrar och fönster lämnas fulla garantier, på produkter med något mindre skönhetsfel lämnas bara funktionsgaranti och garanti på formstabilitet.

Ekstrands tillverkar dörrar & fönster på beställning och har i princip inte något lager. En liten procent av vad vi tillverkar kan av olika anledningar stå utan någon kund. Det kan vara felbeställda produkter, feltillverkade produkter eller produkter med något mindre skönhetsfel. På vår outlet i Osby i anslutning till fabriken samlar vi alla dessa varor.

Ladda ner vår outlet PDF här, komplett med bilder >>

Ladda ner vår kompletta outletlista i excel, utan bilder >>

Ekstrands outlet i Osby har betydligt fler produkter än vad som finns på denna lista, det kan vara transportskadade produkter eller andra produkter till kraftigt reducerade priser. Skall man bygga nytt eller renovera så kan man spara mycket pengar genom att göra ett besök här. Öppet året runt under våra vanliga kontorstider.