Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK
Tillbaka   |   2011-10-19

Nyhet! Tekniska dörrar ljud/brand och säkerhet

Ekstrands inför nu även säkerhetsdörrar och tekniska dörrar i sortimentet i CE-märkt prestanda. Ekstrands tekniska dörrar finns i ljudklassning från 32dB upp till 44dB och i brandklassning från EI30 upp till EI60, samt säkerhetsklass III.

Ekstrands inför nu även säkerhetsdörrar och tekniska dörrar i sortimentet. EKSTRANDS har fått sina trädörrar klassade i säkerhetsklass 3, EI30 och 39dB enligt senaste EN-standard och därmed CE-certifierade. De flesta säkerhetsdörrar är som bekant annars s.k. ståldörrar. Ekstrands nya tekniska klassade dörrar är därför en välkommen nyhet för många. Ekstrands kan leverera klassade dörrar med äkta speglar i modellserie Exklusiv och Form. Produkterna är i synnerhet lämpliga vid renovering av gamla trapphus.

Ekstrands tekniska dörrar finns i ljudklassning från 32dB upp till 44dB och i brandklassning från EI30 upp till EI60. Alla Ekstrands tekniska dörrar är CE-märkta. Ekstrands tekniska dörrar går att få i flertalet fanér och laminat.

Tekniska dörrar