Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK
Tillbaka   |   2018-09-24

Ekstrands presenterar ytterdörrar med äkta sten - BERG 160

Ytterdörr Berg 160 ger ett effektfullt intryck, det naturliga materialvalet av skiffersten skapar en kraftfull entré. Ytan i äkta skiffersten är väderbeständig och finns i 3 olika typer av sten. Ytan är alltid unik då den är framtagen av äkta sten. Isolering, U-värde, formstabilitet och andra prestanda liksom garantier är lika bra som på Ekstrands övriga sortiment av ytterdörrar.

Ekstrands lanserar en ny serie ytterdörrar i sten. På ytan ligger ett tunt lager skiffer som skapar en naturlig stenyta på ytterdörren. Ytan i äkta skiffersten är väderbeständig och finns i 3 olika typer av sten. Ytan är alltid unik då den är framtagen av äkta sten. Isolering, U-värde, formstabilitet och andra prestanda liksom garantier är lika bra som på Ekstrands övriga sortiment av ytterdörrar.

ASKA ger ett trendigt intryck med sitt raka diagonala mönster. Denna stenen skiftar i olika gråa nyanser.

Ytterdörr Berg 160 Aska

ARGENT skapar en känsla av naturlig sten med mycket liv och rörelse. Ytan glimmar metalliskt och har inslag av rostiga toner.

Ytterdörr Berg 160 Argent

NOIR betyder svart och är den mörkaste stenen i serien med mjuka former i skiffret.

Ytterdörr Berg 160 Noir

 

Med en ytterdörr ur serie Berg 160 accentueras det naturliga materialvalet och skapar en kraftfull entré.

Besök oss på Hem, Villa & Bostadsrättsmässan den 11-14 oktober! Där visar vi upp Berg 160 Argent.