Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK
Tillbaka   |   2017-01-20

Ekstrands nya dörr- och fönsterutställning samt huvudkontor

Dörr- och fönsterutställning samt huvudkontoret i Osby har totalrenoverats och flyttat över gatan till Södra Portgatan 19.

Under 2016 började Osby kommun planera för en ny skola som skulle ha 250 studenter. Ekstrands dåvarande lokaler för huvudkontoret passade skolans behov perfekt. Problemet blev då att vi behövde nya lokaler till oss själva. Det problemet blev inte långvarigt då det redan låg en oanvänd lokal över gatan.

De lokalerna helrenoverade vi för att modernisera och optimera för företagets behov. Vi har nu ett helt nytt “hybrid”-kontor. En blandning av egna kontorsrum och en levande, öppen planlösning i form av ljudisolerande glaskuber. Även vår outlet har flyttat över gatan och är som vanligt öppen för drop-in under kontorstider. I våra nya lokaler har vi utökat vår dörr- och fönsterutställning och har officiellt Skandinaviens största utställning av dörrar och fönster.

Så här säger VD Bo Ekstrand om de nya lokalerna: "Målet var en fräsch utställning där vi integrerar arbetsplatser så öppet som möjligt. Kontorsadministrationen är nu en del av utställningen på ett sätt som tillfredsställde våra önskemål. Vi vill leva med våra kunder, känna pulsen i informationen till dem, närvaron och glädjen när kunder beslutar sig för oss som leverantör, närkontakt mellan medarbetare och dessutom en lugn och tyst arbetsmiljö."

Vi önskar alla varmt välkomna att besöka vår nya utställning!

Ekstrands utställning  - innerdörrar

Ekstrands utställning  - ytterdörrar och skjutfönster

Ekstrands utställning  - ytterdörrar

Ekstrands nya kontorslandskap

Ekstrands nya kontorslandskap