Kontakta oss

Hej! Vill du få prisuppgift, boka hembesök eller fråga något? Lämna ett meddelande så återkommer vi inom kort!

Kontakter

Här hittar du kontaktinformation till våra kontor och showrooms på olika orter.

Decorative ArrowLoading...
Fönsterbyte installerat & klart Ekstrands

FÖNSTERBYTE ALL INCLUSIVE

Ett fönsterbyte är ett omfattande projekt som ställer mycket höga krav på den som utför arbetet. Tillvägagångssättet skiljer sig beroende på vilken typ av fasad det handlar om och hur de befintliga fönstren är monterade. Ekstrands har egna montörer med lång erfarenhet av dörr- & fönstermontage.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så tar vår lokala representant kontakt med er.
Kostnadsfri uppmätning av era fönster och dörrar ingår. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

1. BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Vi tar ansvaret från första kontakten. En rådgivare från oss bokar ett förutsättningslöst möte. Där informerar vi om vilka olika fönstersystem som finns och diskuterar med er om vad som passar just ert hus. Vår rådgivare gör även en enklare uppmätning av fönster för att kunna lämna en offert. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Få gratis offert fönster och dörrbyte

2. OFFERT

Efter att vi har mätt upp alla fönster och gått igenom förutsättningarna lämnar vi en offert där både produkter och arbete ingår. På Ekstrands får du en tydligt specificerad offert med delpriser på allt ingående material samt arbetskostnaden på separat position, ärligt och överskådligt.

Tillverkning & leverans

3. TILLVERKNING OCH LEVERANS

Alla våra fönster är kundanpassade och tillverkas i egna fabriker. Efter avtalad tid sker leveransen direkt hem till dig.

Ekstrands Fönster Installerat & Klart

4. INSTALLATION

Våra montörer plockar ur de gamla fönsterna och installerar in de nya. I installation ingår lister, fönsterbleck, bortforsling, grovstädning m.m Alltså helt färdigt! Ni behöver inte vara hemma medan vi gör jobbet. Ekstrands utför över 700 dörr och fönstermontage varje år, vi har erfarenhet och kunskap som ger våra kunder trygghet.

Garanti

5. GARANTI

Vi lämnar marknadens absolut bästa garantier, bland annat 10 års garanti på montaget! Läs mer om våra garantier och köpvillkor

"Ekstrands har levererat fantastisk kvalitet från början till slut. Kvaliteten på deras produkter är hög men det som stack ut var deras bemötande och service när vi stötte på olika utmaningar. Kan varmt rekommendera Ekstrands!"

- Christian M.