Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK

Spröjsade fönster med äkta spröjs

Spröjsade fönster är vackert! Ekstrands erbjuder flera olika exklusiva spröjs- alternativ om man skall ha fönster med spröjs. Spröjsarna tillverkas i kvistrent trä och sitter monterade på fönstret vid leverans.

OLIKA VAL AV SPRÖJSADE FÖNSTER

Avtagbar spröjs i trä

AVTAGBAR SPRÖJS (SP)

SP är en standard utanpåliggande träspröjs med äkta "snickarkors". Spröjsen är avtagbar och låses fast med smart hakbeslag. Levereras normalt monterade på fönstret.

Avtagbar spröjs i aluminium

AVTAGBAR ALUMINIUM SPRÖJS (SPA)

SPA är en utanpåliggande aluminiumspröjs med äkta "snickarkors". Spröjsen är avtagbar, och levereras normalt monterade på fönstret.

Ramspröjs i trä

RAMSPRÖJS (RSP)

Ramspröjs är en exklusiv spröjs som sitter med gångjärn på fönsterbågen. Används framförallt på svängda fönster och vid flera luft. Passar bäst på Europa Fönstret.

Äkta wienerspröjs i trä S-profil

Äkta wienerspröjs i trä rak profil

Äkta wienerspröjs i trä med aluminiumbeklädnad utvändigt

WIENERSPRÖJS (WSP) (WSPA vid trä/alu)

Wienerspröjs är en exklusiv äkta spröjs i trä där spröjsen är limmad på båda sidor om glaset med en aluminiumprofil mellan rutorna. Wienerspröjs finns även till aluminiumbeklädda fönster, på utsidan sitter istället en aluminiumprofil som spröjs. Vid 2-färgsmålade fönster är detta bästa alternativet. Som standard är spröjsen profilerad på insidan och rak på utsidan. 

Mellanglasspröjs i aluminium

ALUMINIUM SPRÖJS (ASP)

Aluminiumspröjs mellan glasen används framförallt på aluminiumbeklädda fönster. Levereras som standard i 26mm bredd men finns i flera utförande och färger.

Glasdelande post i trä

GLASDELANDE POST (GDP)

Våra glasdelande poster tillverkas på riktigt sätt där träet delar glaset. Kan levereras i 58mm eller 78mm bredd. Levereras som standard med dropplist, denna kan efter önskemål väljas bort.