Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.

OK

Om inåtgående fönster

Europa68 inåtgående fönster

INFORMATION OM EKSTRANDS INÅTGÅENDE FÖNSTER

Vårt Europa68 fönster kallas ibland världens mest utvecklade fönsterkonstruktion, det är ett väl underbyggt uttalande. Fönstret är tillverkat enligt tysk standard DIN68 IV och är en inåtgående sidohängd konstruktion. Med dreh-kip beslaget kan man med en enkel handtagsrörelse växla beslaget till underkantshängt och får på så sätt en smart ventilationsfunktion. Dagens generation av dreh-kip beslaget har även s.k microventilation vilket ersätter en spaltventil. Beslagen är dolda från insidan och fönstret har justeringsmöjligheter i både höjd och sidled. Våra inåtgående fönster kan levereras i olika profiler och passar både modern och klassisk arkitektur.

Ekstrands tillverkar både inåtgående och utåtgående fönster. Fördelarna med inåtgående fönster blir ännu fler när man pratar U-värde och energieffektivitet i praktiken. Ett utåtgående fönster har en luftspalt mellan båge och karm vilket blir en köldbrygga. Ett inåtgående fönster har mindre luftspalt och den sitter på insidan, den varma sidan.

Läs mer om fördelarna med Ekstrands inåtgående fönster här >>

Världens smartaste fönster - Ekstrands Europa68