Kontakta oss

Hej! Vill du få prisuppgift, boka hembesök eller fråga något? Lämna ett meddelande så återkommer vi inom kort!

Kontakter

Här hittar du kontaktinformation till våra kontor och showrooms på olika orter.

Decorative ArrowLoading...
Loading...

Generationsskifte på Ekstrands

Loading...2017-05-04

Ekstrands Dörrar & Fönster med 70 medarbetare i Osby har utsett Heidi Ekstrand 32, som ny VD. Heidi efterträder sin far Bo Ekstrand. Företaget omsätter 160 MSEK och är det största i företagsgruppen. Bo Ekstrand kvarstår som styrelseordförande och VD i moderbolaget Ekstrand & Son AB samt i fastighetsbolagen, brodern Henrik Ekstrand är marknadschef och vice VD sedan tidigare.

Bo Ekstrand känner sig oerhört komfortabel med valet av ny VD. Våra barn har vuxit upp i en företagarfamilj där företagandet är ett sätt att leva. Den omedelbara närvaron av firman i allt man företar sig smittar av sig. Företagets budskap idag är ett resultat av deras arbete, säger Bo Ekstrand. Ekstrands som familjeföretag med kvalitet, design, unika garantier, engagerade medarbetare och personligt ansvar kommer fortsätta utvecklas i samma anda och riktning.

Heidi har en Bachelor i International Business Management från European Business School, Regent´s College London. "Jag ser fram emot kommande utmaningar och att driva familjeföretaget vidare. Vi fortsätter sträva efter att erbjuda husägarna ett brett och flexibelt sortiment med unik design, högsta kvalitet och marknadsledande prestanda. En stabil utveckling i samma anda är vårt sätt att trygga jobben för våra medarbetare", säger Heidi Ekstrand.

Ekstrands huvudfabrik med centrallager och kontor ligger i skånska Osby. Produktionen sker även till viss del utomlands i produktionsanläggningar som Ekstrands grundat och varit med att bygga upp.

Företaget har god soliditet och AAA-rating sedan många år vilket ger kunderna stor trygghet när de skall investera i fönster, ytter- eller innerdörrar.

Ladda ner pressmeddelande >>